Wenneker Hoveniers | Zelhemseweg 26 | 6999 DP Hummelo | T 0314-36 66 28

Aanpak

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Voldoet uw tuin niet meer aan uw wensen of gaat dat eeuwige gazon vervelen?

Dan is het verleidelijk, zonder planning vooraf, de mooiste planten te gaan kopen. U plant alles volgens de aanwijzingen maar toch valt het resultaat tegen. Mooie planten ziet u wegkwijnen en u ergert zich aan verkeerd gelegde paden.
Tijd, geld en moeite zijn verspild.
Bespaar u zelf deze ervaring door de aanleg van de tuin goed te plannen en het ontwerp uit te besteden aan de vakman.

In een uiteraard kostenloos kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen van de tuin en wanneer u wilt maak ik met deze gegevens thuis de eerste schetsen.

Bij een volgend bezoek presenteer ik de schetsen en kunnen er aanpassingen worden doorgevoerd. Wanneer u akkoord gaat met een schets wordt de defenitieve tekening gemaakt al naar wens inclusief beplantingsplan.

Een tuinontwerp op maat is niet goedkoop, maar u bespaart zich een hoop ergenis en geniet jarenlang van een naar uw wensen afgestemde tuin.

Om u een indicatie te geven van de kosten voor een ontwerp dan liggen deze rond de 5% van de totale kosten van uw tuin.
Dit geeft aan dat het belangrijke ontwerp een fractie kost van het geheel.

Een goed ontwerp is de basis voor jarenlang tuin plezier.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Het ontwerp voor uw tuin is klaar en er kan nu begonnen worden met de aanleg van de tuin. U kunt ervoor kiezen om alles zelf te doen of het werk uit te besteden aan de vakman.
Mocht u ervoor kiezen om de tuin te laten aanleggen door mij dan bent u verzekerd van een vakkundige uitvoering van het ontwerp en een solide basis voor jarenlang tuinplezier.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Iedere tuin vraagt om onderhoud of deze nu klein, middelgroot of zeer groot van omvang is. Ook de mate van het onderhoudswerk verschilt. Veel mensen willen niet naast hun dagelijkse activiteiten ook nog de zorg van hun tuin op zich nemen.
Wenneker Hoveniers kan deze werkzaamheden voor u oplossen door in overleg met u een onderhoudsplanning op te stellen die ervoor zorgt dat uw tuin het hele jaar door in goede staat verkeerd.

Tuintip

Katten overlast

Strooi wat koffiedik tussen uw planten en de katten zullen dankzij de geur wegblijven.
Lees verder